Renovatie

Renovatie biedt mogelijkheden om daglichttoetreding en ventilatie te verbeteren. Als onderdeel van de dakconstructie moeten daklichtoplossingen bijdragen aan diverse prestatie- en comforteisen. Vroegtijdige samenwerking met een daklichtproducent kan ervoor zorgen dat specificaties voor daglichtoplossingen voldoen aan de doelstellingen van het project. Nieuwe daklichtoplossingen moeten mogelijk passen in bestaande openingen of gespecificeerd worden als onderdeel van een volledig herbouwd dak.

In onze blogposts en eBook hebben we de factoren benadrukt die in overweging moeten worden genomen of impact kunnen hebben op de uitkomst van een renovatieproject.

Ruimtes transformeren
Renovatie

Gebouwen transformeren

VELUX Commercial transformeert ruimtes met een divers assortiment robuuste en flexibele daglicht- en ventilatieoplossingen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze producten, kennis over gezonde gebouwen en inspirerende project.

Lichtstraatoplossing met Sheddakmodules 40-90˚, Sågbäckgymnasiet, Huddinge, Zweden

In 2012 kwam er een einde aan tien jaar overleg, toen de lokale overheid een plan aannam om de oude school in Huddinge, Zweden te renoveren. De school uit 1961 was in de stijl van de jaren zestig gebouwd en was in goede staat.

ebook - De overwegingen voor renovatie van lichtstraten