JET BIK is nu onderdeel van VELUX Commercial en we zijn verheugd u te verwelkomen op onze nieuwe website. Hier vindt u ons complete portfolio met daglichtoplossingen en diensten.

Nieuws & evenementen

Station Almere Centrum – Lichtkoepels boven het station

Project station Almere Centrum genomineerd voor 'Dak van het Jaar 2022'

Ontwerpen met daglicht

Het project station Almere Centrum is genomineerd voor de 'Dak van het Jaar' prijs in Nederland, als erkenning voor deze unieke en innovatieve renovatie. Het dak van het station is in 2021 voltooid.

ArchiProducts Design Award 2022 winnaar

Monolight wint de Archiproducts Design Award 2022

Ontwerp met daglicht

Het Monolight daklicht wint de Archiproducts Design Award 2022 in de categorie gebouwschil. Monolight is een op maat gemaakt, prefab en elegant daklicht met een fraai design, dat onbelemmerd uitzicht biedt.

Montageservice - ondersteuning tijdens een project

Daken en Zaken 2022

Wij zijn VELUX Commercial I Stand 175 / 176

Donderdag 3 november nemen wij deel aan het event Daken & Zaken in Gorinchem. Op onze stand vertellen wij meer over VELIUX Commercial en ons service concept.

VELUX Build for Life

Build for Life

De tijd voor verandering is nu

Build for Life verenigt op het gebied van architectuur, wetenschap en onderzoek. Kijk mee, krijg inzicht van onschatbare waarde via toonaangevende professionals die de manier waarop gebouwen worden ontworpen en door de gebruikers worden ervaren, herdefiniëren.

Grillodur® gebogen lichtstraten

JET BIK – Onderdeel van VELUX Commercial

Product nieuws

JET BIK is nu onderdeel van VELUX Commercial. Met het toevoegen van de daglichtproducten en systemen van JET BIK hebben we ons assortiment uitgebreid in kunststof en glas.

Afbeelding/Logo van Red Dot Award, winnaar 2020

VELUX Step-oplossing wint Red Dot Award 2020

Een van de beste in Productdesign

De Step-oplossing van VELUX modulaire lichtstraten heeft de Red Dot Award 2020 gewonnen in de categorie Productdesign. De Step-oplossing kenmerkt zich door de unieke trapsgewijze structuur.
Logo of Archiproducts Design Awards – Winner 2019

De nieuwe Step-oplossing wint Archiproducts Design Awards 2019

Ontwerp met maximaal daglicht

De nieuwe Step-oplossing, een variant op de VELUX modulaire lichtstraten, wint de Archiproducts Design Award 2019. Deze oplossing heeft een unieke trapsgewijze structuur en is speciaal ontworpen voor grote glazen oppervlaktes zoals atria.

Lichtstraten - de Step-oplossing gezien van binnenuit

Step-oplossingen | Ontwerpen met een maximale toevoer van daglicht

Nieuw bekroond product

Maak kennis met de Step-oplossingen die nieuwe mogelijkheden bieden om te ontwerpen met daglicht en het menselijk welzijn te bevorderen. Ons nieuwste modulaire lichtstraatsysteem zorgt voor een maximale toevoer van daglicht voor grote atriums.

Ontmoet ons op BAU 2019

BAU-beurs 14-19 januari 2019

VELUX Commercial zal van 14 - 19 januari vertegenwoordigd zijn op BAU in München, in een stand samen met VELUX Duitsland. Wij zullen u met plezier verwelkomen op de tweede verdieping van de stand, waar u onze in het dak gemonteerde VELUX modulaire lichtstraten kunt bekijken.