Modulair daklicht wint "Red Dot" voor uitmuntende productontwerpkwaliteit

Red Dot, Product Design 2023 winnaar
Logo van Red Dot Award - Winnaar 2023

VELUX Commercial is een van de winnaars van 's werelds meest gerenommeerde ontwerpwedstrijd in de categorie Product Design, 2023. VELUX modulaire daklichten zijn glazen platdakramen.

Buitenaanzicht van Monolight daklicht

Modulair Daklicht

Anna Marie Spring

Anna Spring

SVP van VELUX Commercial

We zijn zeer vereerd met de erkenning voor ons productontwerp. Onze producten zorgen voor daglicht en frisse lucht om de levenskwaliteit te verbeteren, dat is de kern van ons merk. Met het Red Dot Label kunnen we de bekendheid van onze producten vergroten - in dit geval de Modulaire daklichten - en ons merk associƫren met geweldig design en kwaliteit.

Modulaire daklichten zijn glazen vlakke dakramen.

Alle inzendingen in de categorie Productontwerp werden beoordeeld op hun ontwerpkwaliteit en mate van innovatie door de Red Dot Jury, bestaande uit 50 internationale experts die elke inzending hebben getest, besproken en geëvalueerd.

Prof. Dr. Peter Zec

Oprichter en CEO van Red Dot

De jury bekroont alleen producten met een uitmuntend design en de jury was onder de indruk van de duidelijke esthetiek van de VELUX modulaire daklichtenserie en de op maat gemaakte productie van elk gewenst formaat.

Modulair daklicht gezien vanaf de buitenkant

Ventilatie modulair daklicht met actuator volledig geïntegreerd in de opstand

Modulair daklicht Linearlight met zonwering

Modulair daklicht Linearlight met zonwering

Modulaire daklichten worden momenteel aangeboden in negen landen in Europa en worden gezien als een hoogwaardige glasoplossing voor industriële, openbare en commerciële gebouwen zoals kantoren, scholen, winkelcentra, bibliotheken, hotels, conferentiecentra, treinstations, luchthavens en de gezondheidszorg.

Signe Risager

Productmanager voor VELUX modulaire daklichten

In onze productontwikkeling hebben we ons gericht op het selecteren van materialen van hoge kwaliteit en goede technische prestaties, en we lanceren nu een nieuwe generatie van de VELUX modulaire daklichten, die wordt geleverd met een optioneel voorgemonteerd binnenrolgordijn voor daglicht-, warmte- en verblindingsregeling.

Alle modules worden in onze fabriek geproduceerd en elk onderdeel wordt streng getest en ontworpen om te voldoen aan bestaande normen en voorschriften.

Alle geprefabriceerde Monolight en Linearlight dakvensters zijn CE gemarkeerd volgens EN 14351-1. Met uitzondering van Circularlight waar geen opstand is inbegrepen. Modulaire dakramen hebben een referentielevensduur van 30 jaar in overeenstemming met EN 17213.

Elke afmeting is mogelijk

Modulaire daklichten bestaan uit vaste modules, ventilerende modules of een combinatie van beide in drie varianten: