{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de timmer- en schrijnwerkerij, wilde CM Byg A/S een expressief gebouw neerzetten dat aansluit bij hun bedrijfsdoelen om een uitnodigende en duurzame werkomgeving te creëren.

Centraal in het project stond het bevorderen van welzijn, het bereiken van meer focus en het verbeteren van de productiviteit door meer daglicht te introduceren en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Duurzaamheid stond ook centraal in het kantoorontwerp: lichtgewicht bouwmaterialen, zonnepanelen, warmtepompen en daglicht dragen bij aan een lager energieverbruik en verminderde afhankelijkheid van elektriciteit.

Een stijlvol en vriendelijk onderkomen voor klanten en medewerkers

Acht modulaire daklichten zorgen voor daglicht en frisse lucht in verschillende delen van het gebouw, waaronder de kantoorunits en de ontvangsthal. Deze eendelige daklichten combineren functionaliteit met modern design en een strakke look, waardoor het gebouw een toekomstbestendige buitenkant krijgt en het interieur wordt overspoeld met natuurlijk licht. 

De daklichten creëren een uitnodigende en rustige omgeving waar potentiële klanten en werknemers een positieve gebruikerservaring van het gebouw hebben - een aangename plek om naar terug te keren en te bezoeken voor hun dagelijkse werk. 

Het grootste glazen daklicht werd geïnstalleerd in het houten plafond van de entree, wat een indrukwekkend effect creëert. Het verbindt de binnenruimte met de buitenruimte en biedt met zijn transparante beglazing uitzicht op de hemel. 

Ze vertrouwden op het beproefde product

De installateurs waren CM Byg A/S zelf. Ze kozen voor VELUX Commercial omdat ze al positieve ervaringen hadden met VELUX-producten, vanwege hun kwaliteit en de ruime keuze aan configuratiemogelijkheden. Aan de andere kant waren ze ook bekend met de voordelen van de eenvoudige installatie van de daklichten. De bouw had een strak schema dat ze gedurende het hele project wisten aan te houden en het gebouw werd op tijd opgeleverd.

Samenvatting


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Toegepaste producten

8 x Monolight

Monolight

Enkel glazen platdakraam dat daglicht laat binnenvallen in elke gewenste ruimte van een gebouw.

Monolight product photo Meer informatie over dit product

Projectomvang:

  • 1 pcs. dimension: 2260 x1115 mm
  • 3 pcs. dimension: 1115 x1115 mm
  • 4 pcs. dimension: 1115 x1115 mm

Speciale oplossing:
Io-homecontrol en regensensor

Monolight

Enkel glazen platdakraam dat daglicht laat binnenvallen in elke gewenste ruimte van een gebouw.

Monolight product photo Meer informatie over dit product

Jonas Larsen

Stark adviseur

Efficiëntie is belangrijk. We werken in een sector waar tijd geld is. Tegelijkertijd is het ook geweldig om te werken met producten die beproefd en getest zijn en die zorgen voor een eenvoudige en snelle installatie.

Projectondersteuning voor modulaire lichtstraten - icoon

Wij helpen u graag

Onze lichtstraatspecialisten staan klaar om u door het hele proces te begeleiden, van ontwerp tot montage.

Aanvraag projectondersteuning
Pictogram calculator

Ontvang een prijsindicatie

Vraag naar een prijsindicatie voor uw lichtstraatoplossing.

Ontvang een prijsindicatie

Andere referentieprojecten