{{curreentCase.CaseSelected.Header}}

De nieuwe onderzoeksfaciliteit van Genmab is in hoge mate gericht op design, functionaliteit en duurzaamheid

Genmabs nieuw gebouwde onderzoeksfaciliteit is een technologisch en duurzaam wonder. Het ontwerp combineert technologie en duurzaamheid op zo'n manier dat een grotere creativiteit wordt verkregen en meer frisse lucht, daglicht en natuur worden binnengelaten.

Het ontwerp is opvallend, met een centraal gelegen atrium.

  • Het centrale atrium krijgt maximaal daglicht dankzij de mooi in het gebouwdesign geïntegreerde VELUX modulaire lichtstraten.
  • De ventilatie in de vergaderzalen, het restaurant, het wetenschappelijk café en het auditorium wordt gereguleerd op basis van vooraf bepaalde minimumniveaus van CO2, die het binnenklimaat comfortabel moeten houden.
  • De onderzoeksfaciliteit beschikt over het BREEAM-certificaat Excellent

De reconstructie van de onderzoeksfaciliteit heeft de werkomgeving verbeterd en helpt topwetenschappers aan te trekken.

Samenvatting


{{property.PropertyName}}

{{pValue.PropertyValue}}

Toegepaste producten

1 x Atrium lessenaarsdak

Atrium lessenaarsdak

Meerdere rijen lichtstraatmodules vormen een glazen dak

Afbeelding van Atrium/Lessenaarsdakoplossing Meer informatie over dit product

Aantal modules:  128

Atrium lessenaarsdak

Meerdere rijen lichtstraatmodules vormen een glazen dak

Afbeelding van Atrium/Lessenaarsdakoplossing Meer informatie over dit product
Projectondersteuning voor modulaire lichtstraten - icoon

Wij helpen u graag

Onze lichtstraatspecialisten staan klaar om u door het hele proces te begeleiden, van ontwerp tot montage.

Aanvraag projectondersteuning
Het modulaire systeem - icoon

Het modulaire systeem

Meer informatie over modulariteit, belangrijke voordelen en onze co-creatie met Foster + Partners.

Bekijk het modulaire systeem

Andere referentieprojecten

Kantoorgebouwen

Hoofdkantoor DSV

Kantoorgebouwen

Hoofdkantoor Vitsoe

Kantoorgebouwen

Energiebedrijf