JET BIK – Onderdeel van VELUX Commercial

Met het toevoegen van de daglichtproducten en systemen van JET BIK hebben we ons assortiment uitgebreid in kunststof en glas.

Product nieuws
Grillodur® gebogen lichtstraten

Grillodur® daglichtsysteem, Sportcentrum Bertrange

JET BIK produceert al meer dan zestig jaar daglichtoplossingen voor industriële en utiliteitsgebouwen die voldoen aan de hoogste technische vereisten. Gedreven door daglicht ontwikkelde JET BIK innovatieve, duurzame en hoogwaardige oplossingen om daglicht binnen te laten vallen in een gebouw. 
In 2018 werd JET BIK onderdeel van VELUX Commercial. Hun brede assortiment oplossingen van kunststof en glas maken nu deel uit van het uitgebreide productassortiment dat we onze zakelijke klanten bieden. 

Het productassortiment van JET BIK bestaat uit verschillende daglichtoplossingen, zoals lichtkoepels, dakluiken, daglichtbuizen, lichtstraten, roedensystemen en Grillodur® daglichtsystemen. De systemen zijn efficiënt en kunnen in hoge mate worden aangepast zodat ze optimale ontwerpvrijheid bieden, terwijl ze ook aan alle veiligheidsnormen voldoen. De oplossingen passen binnen de volgende VELUX Commercial categorieën:
  • Lichtkoepels en platdakramen waarin prestaties, kwaliteit en esthetiek samenkomen in enkele daglichtoplossingen.
  • Lichtstraten die geschikt zijn voor zowel platte als hellende daken en die zowel daglicht als natuurlijke ventilatie en gecertificeerde rookafvoer bieden.
  • Glasdakconstructies waarin functie en vorm samenkomen om ruimtes te verlichten die gebouwprestaties en welzijn verbeteren.
De overname van JET BIK is een belangrijk onderdeel van het doel van VELUX Commercial om marktleider te zijn in de professionele markt. Met de unieke productoplossingen van JET BIK kan VELUX Commercial de professionele markt meer voordelen bieden met een breder assortiment flexibele en elegante daglichtoplossingen.