JET BIK naar VELUX Commercial Benelux B.V.

Krachten bundelen

Op 1 juli 2024 zijn JET BIK Producten B.V. en JET BIK Projecten B.V. officieel VELUX Commercial Benelux B.V.

Tijdslijn van BIK naar VELUX Commercial

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht bestaande uit JET BIK, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten en vallen nu onder de vlag van VELUX Commercial Benelux B.V.

Na de overname van JET BIK door de VELUX groep in 2019, met als doel marktleider te zijn in de professionele markt voor daglicht & ventilatie, zijn de locaties Den Bosch en Opmeer samengevoegd in Opmeer waar ook de Europese productie daglichtproducten is gevestigd.

Met deze wijziging wilden we meer efficiëntie en ondersteuning bieden van End-to-End support; nu is het moment voor de volgende stap; VELUX Commercial Benelux B.V.

VELUX Commercial is een divisie van de VELUX groep

Wie is VELUX Commercial?

VELUX Commercial is het bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie, advies, levering, montage en onderhoud.

Ons team daglicht- en ventilatie-experts luistert zorgvuldig naar uw specifieke behoeften en helpt u om de beste en veiligste oplossing te kiezen. Ze zorgen er ook voor dat uw oplossing juist wordt gemonteerd, gebruikt en onderhouden.

Het productassortiment bestaat uit verschillende daglichtoplossingen, zoals lichtkoepels, dakluiken, daglichtbuizen, lichtstraten, roedensystemen en Grillodur® daglichtsystemen.

Verschillende aspecten

Onze gegevens op een rij:

VELUX Commercial Benelux B.V.
De Veken 308 1716KJ Opmeer
KvK 36029043
BTW nummer 0011.41.375B01

Neem contact op met ons team voor een presentatie over al onze daglichtproducten.