De VELUX Groep benoemt Bart Goetzee als nieuwe Senior Vice President voor VELUX Commercial

Aankondiging

VELUX Commercial, een divisie die zich richt op de commerciële bouwsector en opereert onder de merknaam VELUX, kondigt de benoeming aan van Bart Goetzee als haar nieuwe Senior Vice President.

Bart brengt uitgebreide ervaring en expertise mee, die zullen helpen bij het consolideren van VELUX Commercial, dat bestaat uit 2 overnames en een team van de VELUX Groep.

Bart komt uit een positie als CEO van SDC, Sectional Doors & Components, een divisie binnen de ASSA ABLOY Groep, een wereldwijde speler in automatische toegangssystemen. SDC is ontstaan uit de consolidatie van verschillende overnames op het gebied van sectionaaldeuren, zoals FlexiForce, Normstahl en Crawford.

Tijdens zijn carrière heeft Bart ervaring opgedaan in het leiden van internationale bedrijven die actief zijn in concurrerende markten met lage marges, waarbij B2B-projectgestuurde verkoop het belangrijkste go-to-market model is. Bart's ervaring als leidinggevende beslaat de hele waardeketen, van de afhandeling van leveranciers en inkoop, projectgestuurde verkoop- en marketingactiviteiten tot productie, logistiek, distributie en aftersales.

Bart's benoeming komt op een cruciaal moment voor VELUX Commercial nu het bedrijf haar positie verder versterkt. Samen met het VELUX Commercial Leadership Team zal Bart leiding geven aan de verdere ontwikkeling van de divisie als één onafhankelijke business area onder het VELUX merk.

Bart Goetzee - Senior Vice President bij VELUX Commercial.
Bart Goetzee - Senior Vice President bij VELUX Commercial.

Bart Goetzee

Senior Vice President, VELUX Commercial

Ik ben echt vereerd dat ik deel mag uitmaken van het VELUX Commercial team. Het kerndoel transforming spaces met daglicht en frisse lucht motiveert mij enorm. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe collega's te ontmoeten en het beste daglicht en de beste ventilatie te blijven leveren aan scholen, kantoren en industriƫle en openbare gebouwen, terwijl ik de positie van VELUX Commercial in een concurrerende markt versterk.

Bart Goetzee is 53 jaar oud en woont in het zuiden van Nederland met zijn vrouw en drie volwassen kinderen. Bart's belangrijkste standplaats is Hüllhorst in Duitsland.