CAD/BIM

Zet uw ideeën om in de realiteit met onze architectenhulpmiddelen​

Dankzij de prefab eigenschappen van VELUX modulaire lichtstraten kunt u nauwkeurige tekeningen uitwerken op basis van beperkte gegevens. Benut onze CAD-tools om eenvoudige en visueel aantrekkelijke ontwerpen te maken.

Wat u tekent is wat u krijgt

Zie hoe PLH Architects BIM-objecten van VELUX modulaire lichtstraten gebruikte om een snel, eenvoudig en nauwkeurig ontwerp te verkrijgen van een Atrium Lessenaarsdak, door items te slepen, neer te zetten en te vermenigvuldigen.

Download CAD/BIM-objecten voor VELUX modulaire lichtstraten

De onderstaande pagina's bevatten downloadlinks voor alle modulaire lichtstraten, inclusief CAD- en BIM-softwaremodellen en objecten voor Virtual Design Construction (VDC).

De VELUX BIM-objecten zijn beschikbaar voor de meest populaire modelleringsprogramma's, waaronder: Autodesk Revit, Graphisoft ArchiCAD, Nemetchek Vectorworks. Alle 3D-objecten zijn compatibel met Autodesk AutoCAD, Trimble SketchUp en 3D Studio/3DS. De objectfamilies zijn gebouwd in overeenstemming met buildingSMART, inclusief: COBIE-, CCS- en Omni-klasse. 
Onze BIM-objecten zijn parametrisch ingesteld, met een informatieniveau dat gelijk is aan LOD400. Het 3D AutoCAD .dwg-formaat kan ook worden geïmporteerd in programma's zoals Nemetschek Allplan en Bentley Microstation en worden bekeken in gratis AutoCAD-viewers.

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen en objecten. Meld u op de downloadpagina's hieronder aan voor de gratis CAD/BIM-upgrades voor architectengineering.