GR8 Roofs wint Dak van het Jaar Award – VELUX Commercial levert de dakbeglazing

Winnaar Dak van het Jaar 2023

GR8 Roofs en het Neuron-gebouw winnen Dak van het Jaar 2023. VELUX Commercial droeg bij aan dit succes.

Neuron Gebouw Eindhoven

Neuron Gebouw Eindhoven – prachtig detail van het winnende dak

Wat een geweldig nieuws voor GR8 Roofs en het Neuron-gebouw! Het is fantastisch om te horen dat hun inspanningen en innovatieve oplossingen erkend zijn door het winnen van de Dak van het Jaar verkiezing 2023. VELUX Commercial heeft een mooie bijdrage geleverd aan dit prachtige eindresultaat.

De transformatie van het voormalige Laplace gebouw naar Neuron, met behoud van de oorspronkelijke staalconstructie, getuigt van een doordachte aanpak en respect voor het erfgoed van het gebouw. Het feit dat het nu een thuis biedt aan het kunstmatige intelligentie-instituut EAISI van de TU/e maakt het des te meer betekenisvol in het huidige tijdperk van technologische vooruitgang.

De prijsuitreiking van de award

De prijsuitreiking van de award

Neuron Gebouw in Eindhoven vanuit de lucht

Neuron Gebouw in Eindhoven vanuit de lucht

De rol van de dakbeglazing, met de innovatieve oplossingen van VELUX Commercial, is ook van onschatbare waarde. Het maximaliseren van natuurlijk daglicht en ventilatie draagt niet alleen bij aan de esthetiek van het gebouw, maar bevordert ook het welzijn en de productiviteit van de mensen die er werken.

Het Neuron-gebouw dient als een voorbeeld van hoe innovatie in de bouwsector kan bijdragen aan een betere toekomst, zowel in termen van duurzaamheid als comfort voor de gebruikers. Het is een prestatie om trots op te zijn en een bron van inspiratie voor toekomstige projecten.